PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ - KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR

Başlama Tarihi :   09.12.2015 Bitiş Tarihi :   16.12.2015

Başvuru talebindeki yoğunluktan dolayı, Fakültemiz mümkün olan en yüksek sayıda kontenjan açma yoluna gitmiştir. Boş kalan kontenjanlar olduğu takdirde, başvuruda bulunmuş (önkayıt yaptırmış) adaylar için ek kontenjan listeleri daha sonra Fakültemiz internet sayfasında yayınlanacaktır.
2015 ARALIK DÖNEMİ, PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI'NA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTELERİNE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞILABİLİR.
ÖNKAYIT ESNASINDA BEYAN ETTİĞİ BİLGİLERİ DOĞRULAYAMAYAN ADAYLARIN KAYITLARI ALINMAYACAKTIR.
KAYITLAR 10-16 ARALIK 2015 TARİHLERİ ARASINDA, 08:30 - 16:30 SAATLERİNDE YAPILACAKTIR. (CUMARTESİ PAZAR HARİÇ)
YEDEK LİSTELER 16 ARALIK 2015 AKŞAMI FAKÜLTEMİZ İNTERNET SAYFASINDAN İLAN EDİLECEKTİR.
Lütfen telefon açmayınız. İnternet sayfamızdan açıklamaları takip edebilirsiniz.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1.      1- Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi, Lisans mezunları için Mezuniyet Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi. (Asılları ibraz edilecektir)

2- Lisans Not Durum Belgesi (Transkript).

TRANSKRİPT ALINIRKEN AKTİF DÖNEM DAHİL EDİLMEYECEKTİR !!!

3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

4.       Üniversite giriş yılına ait, Lisans yerleşme sonuç belgesi. (ÖSYM web sayfasından alınabilir). (4.SINIFLAR İÇİN)

5.       2 Adet vesikalık fotoğraf.

6.       Kayıt ücretinin 1. Taksitinin  (1027 TL) yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı ve fotokopisi

ÖDEMELERİ  ZİRAAT BANKASININ TÜM ATM’ LERİNDEN NAKİT OLARAK (MASRAFSIZ)  7/24 YAPABİLİRSİNİZ.

ZİRAAT BANKASI ATM’ LERİNDEN VE İNTERNET BANKACILIĞINDAN ÖDEME YAPACAK OLANLAR İÇİN

ŞUBE KODU       : 1507

HESAP NO          : 39877060 - 5008

DİĞER BANKALARDAN İŞLEM YAPACAKLAR İÇİN