2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi

Başlama Tarihi :   30.09.2016 Bitiş Tarihi :   10.10.2016

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Bölümlere Göre İsim Listesi Ektedir.

Belirlenen kontenjanlar %75 Okuyan %25 Mezun olacak şekilde kullanılmıştır.

Genel Not Ortalaması (GNO) dikkate alınarak yüksek olandan başlayarak asil ve yedek adaylar sıralanmıştır.

Bilgi eksikliği olanlar gerekli evrakları getirdiği takdirde not ortalamasına göre sıralanacaktır.

Kesin kayıtlar, 03/10/2016 - 07/10/2016 tarihleri arasında formasyon bürosuna şahsen başvurularak yapılacaktır.

Kontenjanlar dolmadığı takdirde yedek listeler 10/10/2016 tarihinde fakültemiz sayfasında ilan edilecektir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenecek Belgeler

1. Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi ve transkript, Lisans mezunları için Mezuniyet Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi ve transkript. (Asılları başvuru esnasında ibraz edilecektir)

2. Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript). “ÖNEMLİ NOT: Sıralamalar, 4’lük sistemdeki notlara göre yapılacağından başvuru yapan tüm adaylar 4’lük sistem üzerinden mezuniyet notunu belgelemek zorundadır. 100’lük not ortalaması ile başvuran öğrenciler YÖK’ün dönüşüm tablosuna göre değerlendirilecektir. 2016-2017 Güz Dönemi itibarı ile 4. Sınıfa başlayan Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri, transkript ile (karne değil) başvuru yapacaklardır.”

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

4. Üniversite giriş yılına ait, Lisans yerleşme sonuç belgesi. (ÖSYM web sayfasından alınabilir). Sistemde olmayan öğrenciler kazandı belgesi getirmeyeceklerdir.

5. 2 Adet vesikalık fotoğraf.

6. Kayıt ücretinin 1. Taksitinin (1027 TL) yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı. Yönetmelik gereğince kesinlikle ücret iadesi yapılmayacaktır. (Ders muafiyeti, kayıt sildirme, program sildirme v.b.)

Kesin Kayıt ücretlerinin yatırılacağı Ziraat Bankası Cumhuriyet Üniversitesi Kampüs Şubesi hesap bilgileri:

IBAN: TR91 0001 0015 0739 8770 6050 16

Hesap No: 1507398770605016

Şube Kodu: 1507

Kesin Kayıtlar Nereye Yapılacak?

Ön kayıt değerlendirme sonucuna göre, kesin kayıt hakkı kazanan ve ismi Fakültemiz Web sayfasından ilan edilen adaylar, kayıtlarını Fakültemiz Pedagojik Formasyon Bürosunda şahsen yaptıracaklardır.

Pedagojik Formasyon Bürosu Çalışma Saatleri: (Hafta içi) 8:30-11:45 / 13:30-16:00

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na ilişkin tüm duyuruları Fakültemiz Web sitesinden takip edebilirsiniz.

Ön kayıt başvuru çıktısı almak isteyen adaylar: www.cumhuriyet.edu.tr/formasyon.php adresinden "Başvuru Formu Çıktısı" butonunu kullanarak TC Kimlik No ve isim-soyisim bilgileriyle başvurularının çıktısını edinebilirler.