Eğitim Fakültesi Öğrencileri "Söz Meclisinde" Rektörümüzle Birlikteydi

Başlama Tarihi :   23.02.2017 Bitiş Tarihi :   31.03.2017

Değerli rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ 22.02.2017 Çarşamba akşamı Üniversitemiz Uygulama Otelinde  "Söz Meclisi" programlarının ilkinde Eğitim Fakültesi öğrencileri ile buluştu ve sorunlarını dinledi. Programa rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ'ın yanısıra rektör danışmanlarımız Prof. Dr. Recep TOPARLI ve Yrd. Doç. Dr. Taner ÇİFÇİ, genel sekreterimiz Doç. Dr. Hakan YEKBAŞ, genel sekreter yardımcımız Alper DURAN, Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ali AKSU, dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ ve fakültemizin her anabilim dalından öğrencilerimiz katıldı. Rektörümüze ve bu toplantının organizasyonunda yer alan başta Prof. Dr. Recep TOPARLI olmak üzere herkese, katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.