Pedagojik Formasyon Final Sınav Programı

Başlama Tarihi :   07.05.2017 Bitiş Tarihi :   15.05.2017

 

Öğrencilerimiz Dikkatine

 

ü  Gözetmenler sınavların uygun bir şekilde yürütülmesi için görevlidirler. Öğrenciler sınav esnasında gözetmenlerin talimatlarına uymak zorundadırlar.

ü  Derslik kapasiteleri; 102 nolu derslik için 52, 103 nolu derslik için 47, diğer derslikler için 36 kişi olacak şekildedir. Belirtilen dersliklerde yığılma olması durumunda gözetmen öğrencileri diğer dersliklere yönlendirebilir.

ü  Formasyon öğrencileri Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Disiplin Yönetmeliğine tabidir. Sınav esnasında yönetmeliğe aykırı hareket eden öğrenciler hakkında gözetmenlerin tutanakları doğrultusunda gerekli işlemler yapılır.

ü  Sınav esnasında ayrıca bir uyarı yapılmaksızın kopyaya teşebbüs eden ve/veya kopya çeken öğrenciler hakkında disiplin yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereği işlem yapılır.

ü  Duvara ve sıra üzerine yazı yazıldığı tespit edilirse ayrıca kamu malına zarar vermeden disiplin soruşturması açılacaktır.

ü  Sınav sırasında cep telefonları masanın üzerinde olamaz ve her ne surette olursa olsun kesinlikle kullanılamaz.

ü  Sınav ile ilgili herhangi bir sorun yaşamanız durumunda zemin katta bulunan sınav koordinasyon merkezine ulaşabilirsiniz.

Yukarı