Eğitimde Teknoloji Kullanımı ve Fatih Projesi Eğitimi Düzenlendi

Başlama Tarihi :   17.04.2017 Bitiş Tarihi :   31.05.2017

Üniversitemiz ile MEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK), Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Fakültesi iş birliği ile 14.04.2017 tarihinde fakültemiz öğretim elemanlarına yönelik "Eğitimde Teknoloji Kullanımı ve Fatih Projesi" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Açılışına YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ'ın da katıldığı ve Genel Müdür Bilal Tırnakçı tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan eğitim kapsamında YEĞİTEK'te görevli uzmanlar ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yenilik ve Eğitim Teknolojileri birimi uzmanları tarafından öğretim elemanlarımıza Fatih Projesi donanım / yazılım altyapısı, EBA (Eğitim Bilişim Ağı) vb. konular hakkında tanıtım yapılmış ve Fatih Projesi kapsamında okullarda kullanılan yazılımların, akıllı tahtaların, tabletlerin entegrasyonu ve kullanımına ilişkin eğitim verilmiştir.

Katılım gösteren tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.