Fakültemizin Dergisinden Önemli Bir Başarı

Başlama Tarihi :   28.06.2018 Bitiş Tarihi :   10.07.2018

Değerli Bilim İnsanları;

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından elektronik ortamda yayımlanmakta olan Cumhuriyet International Journal of Education (CIJE) (Cumhuriyet Uluslararası Eğitim Dergisi) adlı dergimiz Dergipark’taki yeni adresinde yayın hayatına devam etmektedir. CIJE yılda dört sayı olarak yayımlanan hakemli ve uluslararası indeksli (ProQuest, EBSCO) bir dergidir. Ayrıca 2018’in ilk sayısından itibaren ULAKBİM (TR Dizin) veritabanında taranmaya başlanmıştır. Dergimize eğitimin her alanı ile ilgili araştırma makaleleri, derleme çalışmaları, kitap ve yazılım incelemeleri kabul edilmektedir. Aşağıdaki bağlantıdan dergimize ulaşabilir, 2018 yılının üçüncü sayısına (Cilt 7, Sayı 3) çalışmanızı gönderebilirsiniz. Çalışmalarınızın değerlendirilmesi esnasında CIJE’nin uygulamaya koyduğu en önemli prensiplerin iletişime açıklık, periyodik aralıklarla bilgilendirme, hızlı değerlendirme ve objektiflik olduğunu bilmenizi isteriz. Değerli çalışmalarınızı beklediğimizi belirtir, iyi çalışmalar dileriz.