Pedagojik Formasyon Bahar Dönemi Öğretmenlik Uygulaması Okul Listeleri (Güncellendi)

Başlama Tarihi :   02.02.2019 Bitiş Tarihi :   28.02.2019

1. Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında okullara gönderilen öğrenciler haftada 6 ders saati, dönem boyunca en az 12 hafta derse devam etmekle yükümlüdür.

2. Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında öğrencilerimiz sadece ders anlatmak ve izlemekle yükümlü olmayıp ders kapsamında birçok etkinlik (gözetmenlik yapma, nöbet tutma vb.) yapmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için http://egitim.cumhuriyet.edu.tr web adresinden “Bağlantılar” menüsünde “Öğretmenlik Uygulaması Dersi Kılavuzu’nu” inceleyebilirsiniz.

3. İlgili listeler valilik oluruna gönderilmiştir. Sorumlu öğretim elamanı bilgilerine öğrenci bilgi sistemi üzerinden Öğretmenlik Uygulaması dersini tıklayarak pazartesi günü ulaşabilirsiniz. Öğrenci bilgi sistemi üzerinden sorumlu öğretim elemanınızla iletişime geçiniz.

4. Okullara 25 şubat haftası gidilecektir.

Okul listeleri ektedir.