PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMINA YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ DUYURU

Başlama Tarihi :   17.10.2012 Bitiş Tarihi :   19.10.2012

Fakültemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına 1 kez asıl ve 2 kez yedek yerleştirme yapıldığı halde Diğer Üniversitelerden mezun olanlar için aşağıda belirtilen bölüm kontenjanlarına yeterli sayıda öğrenci yerleştirilememiştir.

Boş kalan kontanjanların doldurulabilmesi için 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı  Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına ön kayıt yaptıran ve  yedek listelere giremeyen adayların, 17-18 Ekim 2012 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde şahsen Fakültemiz Formasyon Bürosundan alacakları yeni bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Başvuran adaylar arasından en yüksek puanlı adaylar boş kalan kontenjanlara yerleştirilecektir.

Bu tarihlerde ( 17-18 Ekim 2012 ) dilekçe vermeyen adaylar, daha sonra herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

Boş kalan bölüm kontenjanları, başvuru olan diğer bölümlere aktarılabilecek  ve son listeler 18 Ekim 2012 tarihinde saat 18:00'de Fakültemiz Web sayfasında ilan edilecektir.

Kesin kayıt hakkı kazananlar için, kayıtlar 19 Ekim 2012 mesai bitimine kadar Fakültemiz Formasyon Bürosunda yaptırılacaktır.

BOŞ KONTENJAN OLAN BÖLÜMLER (DİĞER ÜNİVERSİTE MEZUNLARI)

TARİH – 3 KİŞİ
MATEMATİK – 6 KİŞİ