FORMASYON - 2014-2015 BAHAR - 6.YERLEŞTİRME - DİLEKÇE İLE BAŞVURANLAR

Başlama Tarihi :   26.02.2015 Bitiş Tarihi :   27.02.2015

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı - Bahar Yarı Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına, dilekçe ile başvuru yapanlar arasından, not ortalamasına göre, kesin kayıt hakkı kazananların listesi aşağıdadır.

- DİLEKÇE İLE BAŞVURANLAR ARASINDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR ( OKUYAN ÖĞRENCİLER )

- DİLEKÇE İLE BAŞVURANLAR ARASINDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR ( MEZUNLAR )

KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

LİSTELERDE KESİN KAYIT HAKKI KAZANDIĞI BELİRTİLEN ÖĞRENCİLER, 27.02.2015 - CUMA GÜNÜ 09:00-16:00 SAATLERİ ARASINDA KAYIT İŞLEMLERİNİ FAKÜLTEMİZ FORMASYON BÜROSUNDA ŞAHSEN YAPTIRACAKLARDIR.

DAHA ÖNCE ÖNKAYIT YAPTIRMAMIŞ OLAN VEYA DAHA ÖNCEKİ LİSTELERDE KESİN KAYIT HAKKI KAZANDIĞI İLAN EDİLEN ADAYLARIN DİLEKÇELERİ İŞLEME ALINMAMIŞTIR.

BU YERLEŞTİRMEDEN SONRA KONTENJANLARIN DOLMAMASI HALİNDE,  DİLEKÇE VEREN DİĞER ADAYLARIN TEKRAR NOT ORTALAMASINA GÖRE SIRALANMASIYLA KONTENJANLARIN DOLDURULMASI YOLUNA GİDİLECEKTİR.