5. Ulusal Yabancı Dil Eğitimi Kurultayı

Başlama Tarihi :   20.10.2017 Bitiş Tarihi :   15.11.2017

Türkiye’de yabancı dil eğitimi yıllardır bir türlü belli bir düzeyin yakalanamadığı alanlardan birisi. Bu soruna yapıcı cevaplar vermek, teorik cevapları pratiğe dökmek amacıyla Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öncülüğünde 12-13 Ekim 2017 tarihlerinde üniversitemizde Yabancı Dil Eğitimi Kurultayı düzenlendi.

5’ncisi düzenlenen kurultaya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Semih Aktekin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Yeşiltaş, ülkemizin çeşitli üniversitelerinden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.