RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI - KAYIT HAKKI KAZANANLAR.

Başlama Tarihi :   03.09.2020 Bitiş Tarihi :   15.09.2020

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı, Resim-İş Eğitimi Özel Yetenek Sınavında başarılı olarak, kesin kayıt hakkı kazananların listesi için lütfen tıklayınız.

KESİN KAYITLAR

1- Her iki Anabilim dalı için geçerli olmak üzere, asıl listeden kazananların kesin kayıtları 14. 09. 2020 / 15. 09. 2020 tarihlerinde ( 08 00 - 17 00 Saatleri arasında) Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi B Binası Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Sekreterliğinde yapılacaktır. Bu tarihler arasında sağlık mazereti nedeniyle kayıt yaptırmaya gelemeyecek adayların yerine, bu adayların durumlarını belgeleyen Devlet Hastanesinden alınmış rapor ile kanuni vekili kayıt yaptırabilir. Bunun haricinde belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmamış adayların mazereti hiçbir şekilde kabul edilmez.

2- Kayıtlarını yaptırmayan aday ve adayların yerine yedek listeden yerleştirme yapılır. 2020 - 2021 öğretim yılında Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonucu asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine, boş kalan kontenjanlara yedek listede yer alan adaylar 16. 09. 2020 tarihinde (08:00 - 17:00 Saatleri arasında) dilekçeleri ile müracaat ederler. Yedek listeden kayıt haklarını kazananlar ise kayıtlarını 17. 09. 2020 tarihinde (08: 00 - 17: 00 Saatleri arasında) yaptırmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Özel Yetenek Sınav Kılavuzunda belirtilen kesin kayıt tarihleri ile Yüksek Öğretim Kurumunun beyan ettiği üniversitelere kayıt tarihleri (Öğrenci Yerleştirme Sınavı Kayıt Tarihleri) karıştırılmamalıdır. Bu kılavuzda belirtilen kayıt tarihleri (Özel Yetenek Sınavı Kayıt Tarihleri) esas olup kayıt tarihlerinin geçirilmemesi, aksi takdirde kayıt hakkının kaybedileceği önemle duyurulur