Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı EK YEDEK Kayıt Listesi

Başlama Tarihi :   19.10.2021 Bitiş Tarihi :   22.10.2021

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

EK YEDEK  Kayıt Listesi

 

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ek yedek kayıt listesi ekte sunulmuştur. Yedek kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıt yapan adayların listesine göre belirlenmiş ve dolmayan kontenjanlara göre aktarım yapılmıştır. Aynı zamanda kayıt kontenjanları ve yapılan kayıtlar dikkate alındığından, asıl kayıt hakkını belirlenen tarihlerde yapamamış veya hiç ön kayıt başvuru yapmamış adayların da kayıtları formasyon birimince bu tarihlerde alınacaktır.  Ek yedek listeden ve yeni kayıt yaptıracak adayların izleyeceği yol aşağıda belirtilmiştir.

 

  1. Kayıt hakkı elde eden adaylar, Eğitim Fakültesinde bulunan Pedagojik Formasyon birimine şahsen veya noter vekâleti ile başvuru yapacaktır. Fax, Posta ve Kargo ile başvurular kabul edilmeyecektir.

 

  1. Kayıt öncesinde gerekli belgeler öncelikle formasyon birimince kontrol edilecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların ön kayıt esnasında sundukları bilgilerle evraklarında yer alan bilgilerin örtüşmemesi durumunda bu adayların başvuruları iptal edilecektir.

 

  1. Evrak kontrolü öncesinde adayların mağduriyet yaşamamaları adına ücret yatırmamaları önemle duyurulur. Kesin kayıt evrakları kontrol edilip herhangi bir sıkıntı bulunmadığı gözlemlenen adaylar, öğrenim ücretinin ilk taksitini yatırmaları için formasyon birimince yönlendirilecektir. Ücret yatırmaları sonucunda kesin kayıt işlemleri tamamlanacaktır.

 

  1. Kayıt için istenen belgeler:

A. Üniversite bilgi sisteminden alınan Kayıt Bilgi Formu (Ön kayıt yaptırmamış adaylar dilekçe ile başvuracaktır)

B. Onaylı Lisans Mezuniyet Belgesinin ya da Diplomasının fotokopisi (Asılları ibraz etmek kaydıyla. Ayrıca Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği de kayıt sırasında belgelendirilmelidir).

C. Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi

D. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

E. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

 

  1. Öğrenim ücretinin kurumca belirlenen ilk taksitinin, Ziraat Bankası Cumhuriyet Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi hesabına (TR91 0001 0015 0739 8770 6050 16) yatırıldığına dair banka dekontu (YÖK’ün belirlediği usul ve esaslar çerçevesinde ücret 3678 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücret iki taksit halinde ödenecek olup, kesin kayıt sırasında 1839 TL (ilk taksit), ikinci dönem başında da 1839 TL (ikinci taksit) ilan edilen hesaba yatırılacaktır)

 

ÖNEMLİ TARİHLER

20-21 Ekim 2021 Ek Yedek ve yeni başvuran adayların kayıt süreci (Son gün Saat 17:00 itibariyle sona erer)

23 Ekim 2021 Ders Başlangıcı

 

YEDEK KAYIT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarı