Müzik Eğitimi öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nı dinlediler.

Haber Tarihi :   25.03.2022

Müzik Eğitimi 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz Ankarada şef Rengim Gokmen yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserine katıldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilmi BULUT: "Bu etkinliğin düzenlenmesinde bize destek olan rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız hocamıza, dekanımız Prof. Dr. Ali Aksu’ya, öğrencilerimize refakat eden Öğr. Gör. Serap Duran’a teşekkür ediyoruz. Konser sonrası öğrencilerimiz Rengim Gökmen, Selva Edener ve Hakan Şensoy’la tanışıp fotoğraf çektirmişlerdir. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası yönetimine de ücretsiz 40 kişilik rezervasyon yaptıkları ve öğrencilerimize bu mükemmel konseri izleme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz".