İkinci Geleneksel Matematik Şenliği

Haber Tarihi :   29.05.2024

Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Eğitimi Bölümü MatE Topluluğu tarafından Dr. Öğr. Üyesi Gülçin OFLAZ, Dr. Öğr. Üyesi Duygu ALTAYLI ÖZGÜL ve Doç. Dr. Kübra POLAT’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen 2. Geleneksel Matematik Şenliği büyük bir başarı ve coşkuyla tamamlandı. Matematiğin eğlenceli ve kolay bir şekilde öğretilmesine yönelik olarak hazırlanan materyaller ve uygulamalı etkinlikler katılımcıların oldukça ilgisini çekti. Akademisyeler, üniversite öğrencileri ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı ve çok keyifli anlar yaşanan etkinlikte, tiyatro ve münazara ekibi de yer alarak katkı sundu. Moderatörlük yapan akademisyenlerimize, İlköğretim Matematik Bölümü öğrencilerimize ve etkinliğe katılarak destek sunan tüm matematik severlere teşekkür ederiz.