Osmanlı Türkçesi Yarışmasında Öğrencimizden Büyük Başarı

Haber Tarihi :   25.12.2018

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Hayrat Vakfı'nın ,Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde KYK Yurtlarında kalan öğrenciler arasında, düzenlediği ''Osmanlı Türkçesi Yarışması''nda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ,Eğitim Fakültesi, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı 3.sınıf öğrencisi Gülhan BELDE, 25 Kasım 2018 Pazar Ankara'da KYK Genel Müdürlüğünde 180 il birincisi arasında yapılan yarı final yarışmasında ilk ona girerek, Sivas' ı temsilen, final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Final yarışması Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılacaktır. Başarısından dolayı öğrencimiz Gülhan BELDE'yi tebrik ediyor; kendisine final yarışmasında başarılar diliyoruz.

Öğrencimizin yetişmesindeki katkılarından dolayı Osmanlı Türkçesi dersi hocası Dr.Öğr.Üyesi Sayın Özkan AYDOĞDU'ya teşekkür ederiz.