Yeni Yıl Tebriği

Başlama Tarihi :   30.12.2017 Bitiş Tarihi :   04.01.2018

Toplum olarak acısıyla ve neşesiyle 2017 yılını geride bırakıyoruz. 2017 yılında fakültemizin çevre düzenlemesi başta olmak üzere pek çok sorununu çözdük. İnşallah 2018 yılında da aynı azim ve kararlılıkla diğer sorunlarımızı hep birlikte çözmeye devam edeceğiz. Bu duygularla öncelikle vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için bir gül gibi toğrağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, gazilerimize şifalar diliyorum. Ülkemiz içinde ve sınır boylarımızda insanımızın ve kardeşlerimizin emniyeti için görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum.

Bir kez daha 2018 yılının fakültemize, üniversitemize, ülkemize, bölgemize ve dünyamıza barış, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum. Başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar geçirmenizi diliyorum.

Prof. Dr. Ali Aksu

Dekan V.