Yaz Okulu Hakkında

Başlama Tarihi :   29.06.2020 Bitiş Tarihi :   02.07.2020

Başka bir üniversiteden yaz öğretiminde ders alacak öğrencilerimizin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesindeki hususları göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Şartları sağlayan öğrencilerimizin ekteki dilekçeyi (imzalı) ve eklerini eksiksiz doldurarak Fakültemiz e-mail adresine (egitim@cumhuriyet.edu.tr)  02.07.2020 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Yapılacak olan inceleme ardından onay/red durumu internet sitemiz aracılığıyla bildirilecektir.

Açıklamalar:

Dilekçe (imzalı) ve ekleri okunaklı bir şekilde Fakültemiz e-mail adresine hem e-posta (egitim@cumhuriyet.edu.tr ) hem de posta yoluyla (ıslak imzalı) gönderilmelidir.

Başvuru dilekçesinde istenen ders içerikleri ilgili üniversitenin Bologna AKTS bilgi paketi / Ders Katalog sayfasından temin edilmelidir. (Word,Excel, vb ortamda düzenleme yapılmamalıdır.)

E-posta gönderirken konu bölümünde  «Yaz Öğretimi – Lisans Programı Adı» belirtilmelidir. (Örnek: Yaz Öğretimi – İlköğretim Matematik Öğretmenliği)

Başvuru dilekçesinde istenen sayısal bilgiler ÖSYM’nin internet sitesinden alınmalıdır. Öğrencilerimiz hangi yıl girişli ise o yıla ait taban puanlarını dikkate alacaklardır.

Yaz Öğretimi Yönetmeliği

Başvuru Formu

Yukarı