2016-2017 Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon 3. Kesin Kayıt Listeleri

Başlama Tarihi :   16.06.2017 Bitiş Tarihi :   24.06.2017

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı çerçevesinde kontenjan tahsis edilen branşlardan boş kalan kontenjanlar ve kayıt hakkı kazananların başvurmaması nedeniyle boş kalan kontenjanlar yeniden değerlendirilerek 3. Kesin Kayıt listeleri oluşturulmuştur. Bu listelerden sonra yeni bir liste yayınlanmayacaktır.

Branşlara göre 3. kesin kayıt listelerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KAYITLAR 19.06.2017 saat 16:00'da kapanacaktır. Sorularınız için 4610 no'lu dahili hattan Pedagojik Formasyon Bürosuna ulaşabilirsiniz

Adalet İlahiyat İngilizce Muhasebe & Finansman Türk Dili ve Edebiyatı

Kesin kayıt listelerinde ismi olan adayların, KAYIT ÜCRETİNİ YATIRMADAN ÖNCE kesin kayıt için istenen belgelerle birlikte, şahsen Fakültemiz Pedagojik Formasyon bürosuna gelerek, evraklarını kontrol ettirmeleri gerekmektedir.

Evraklarında herhangi hata bulunmayan adaylar, formasyon bürosunun sözlü onayıyla aşağıdaki bilgilere göre kayıt ücretini yatıracaklardır.

Ön kayıt esnasında beyan ettiği bilgiler ile sunduğu evraklardaki bilgiler örtüşmeyen adayın başvurusu iptal edilecektir.

Not: Kesin kayıt başvurusuna "Ön Kayıt Başvuru Formu Çıktısı" ile gelinmesi zorunludur.

Ön kayıt başvuru çıktısı almak isteyen adaylar: http://egitim.cumhuriyet.edu.tr/formasyon.php adresinden "Başvuru Formu Çıktısı" butonunu kullanarak TC Kimlik No ve isim-soyisim bilgileriyle başvurularının çıktısını edinebilirler.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenecek Belgeler

1. Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi ve transkript, Lisans mezunları için Mezuniyet Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi ve transkript. (Asılları başvuru esnasında ibraz edilecektir)

2. Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript).

*ÖNEMLİ NOT: Sıralamalar, 4’lük sistemdeki notlara göre yapıldığından başvuru yapan tüm adaylar 4’lük sistem üzerinden mezuniyet notunu belgelemek zorundadır. 2017-2018 Güz Dönemi itibarı ile 4. Sınıfa başlayan Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri, transkript ile (karne değil) başvuru yapacaklardır.”

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

4. Üniversite giriş yılına ait, Lisans yerleşme sonuç belgesi. (ÖSYM web sayfasından alınabilir).

5. 2 Adet vesikalık fotoğraf.

6. Kayıt ücretinin 1. Taksitinin (1027 TL) yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı. Yönetmelik gereğince kesinlikle ücret iadesi yapılmayacaktır. (Ders muafiyeti, kayıt sildirme, program sildirme v.b.)

Kesin Kayıt ücretlerinin yatırılacağı Ziraat Bankası Cumhuriyet Üniversitesi Kampüs Şubesi hesap bilgileri:

IBAN: TR91 0001 0015 0739 8770 6050 16

Hesap No: 1507398770605016

Şube Kodu: 1507

Kesin Kayıtlar Nereye Yapılacak?

Fakültemiz Web sayfasından ilan edilen adaylar, kayıtlarını Fakültemiz Pedagojik Formasyon Bürosunda şahsen yaptıracaklardır.

Pedagojik Formasyon Bürosu Çalışma Saatleri: (Hafta içi) 8:30-11:45 / 13:30-16:00

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na ilişkin tüm duyuruları Fakültemiz Web sitesinden takip edebilirsiniz.

Kesin Kayıtta izlenecek yol ve istenen evraklara ilişkin bilgiler ekte de mevcuttur.