Uluslararası Eğitim Teknolojileri Sempozyumu (UETS-2017) Tamamlandı

Başlama Tarihi :   31.10.2017 Bitiş Tarihi :   15.11.2017

Değerli Bilim İnsanları ve Öğretmenler,

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve MEB işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Eğitim Teknolojileri Sempozyumu 28 Ekim 2017’de yapılan değerlendirme oturumu ile tamamlanmıştır.

Sempozyumumuzda toplam 113 bildiri sunulmuş, 1 panel, 2 konferans, 2 çalıştay gerçekleştirilmiş, toplamda bildirilerde ortak yazar olarak ismi geçenlerle birlikte 240 bilim insanı ve öğretmenin katılım ve katkısı olmuştur.

Sempozyumumuza ilişkin gelişmeler Web sitemiz üzerinden (uets.cumhuriyet.edu.tr) duyurulmaya devam edecektir.

Uluslararası Eğitim Teknolojileri Sempozyumu’na değerli araştırmaları ile katkı sağlayan tüm bilim insanlarına ve öğretmenlerimize, gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına,

Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ
Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yrd.