2019 Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yedek Kayıt Listesi

Başlama Tarihi :   21.04.2019 Bitiş Tarihi :   26.04.2019

2019 yaz dönemi pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı yedeklerden kesin kayıt hakkı kazananların listesi ektedir. Kontenjanların %75'i Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine %25'i ise tüm üniversite mezunlarına ayırılmıştır. Mezun sayısı yeterli başvuru olmadığı bölümlerin kontenjanı okuyan kontenjanına aktarılmıştır. Okuyan 3. ve 4. sınıflar kendi arasında genel not ortalamasına göre sıralanmıştır. Aynı şekilde mezun olanlar da kendi arasında genel not ortalamasına göre sıralanmıştır. Bu sebepten kaynaklı mezun ya da okuyan adayların en son sırada kalanlarının not ortalaması farklılık arz edebilmektedir. 

22 – 26 Nisan arası Yedek adayların kayıt süreci 

Dersler Temmuz’da başlayıp 2020 Ocak’ta tamamlanacaktır. Ayrıca dersler yüz yüze olup teorik derslere %70 uygulamalı derslere ise %80 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Akademik takvim daha sonra ilan edilecektir.

 

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL 

1- Kesin kayıt listelerinde ismi olan adaylar, KAYIT ÜCRETİNİ YATIRMADAN ÖNCE kesin kayıt için istenen belgelerle birlikte, şahsen Fakültemiz Pedagojik Formasyon bürosuna gelerek, evraklarını kontrol ettirmeleri gerekmektedir.

2- Evraklarında herhangi hata bulunmayan adaylar, formasyon bürosunun sözlü onayıyla aşağıdaki bilgilere göre kayıt ücretini yatıracaklardır.

Ön kayıt esnasında beyan ettiği bilgiler ile sunduğu evraklardaki bilgiler örtüşmeyen adayın başvurusu iptal edilecektir.

Kesin Kayıt ücretlerinin yatırılacağı Ziraat Bankası Cumhuriyet Üniversitesi Kampüs Şubesi hesap bilgileri:

IBAN: TR91 0001 0015 0739 8770 6050 16

Hesap No: 1507398770605016

Şube Kodu: 1507

3- Dekontun aslı ve fotokopisi Fakültemiz Pedagojik Formasyon bürosuna teslim edilecektir. Yatırılan ücret hiçbir sebeple iade edilmeyecektir.

4- Bu aşamadan sonra Fakültemiz Pedagojik Formasyon bürosunca verilen kayıt dosyası aday tarafından doldurularak, yine Pedagojik Formasyon bürosuna teslim edilecektir.

5- Bu işlemlerden sonra kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır.

 

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER 

1. Ön Kayıt “Başvuru Formu Çıktısı” (Başvurunun yapıldığı http://egitim.cumhuriyet.edu.tr/formasyon.php adresinden alınabilir.)

2. Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi, Lisans mezunları için Mezuniyet Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi. (Asılları ibraz edilecektir)

3. Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript).

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

5. Üniversite giriş yılına ait, Lisans yerleşme sonuç belgesi. (ÖSYM web sayfasından alınabilir).

6. 2 Adet vesikalık fotoğraf.

7. Kayıt ücretinin 1. Taksitinin (1027 TL) yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı. 

Yukarı