Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Başlama Tarihi :   23.11.2020 Bitiş Tarihi :   29.11.2020

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Bir toplumun ilerlemesi, ancak eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkündür. Kalkınmanın temel şartı da hiç şüphesiz eğitim ve öğretimdir. Öğretmenlerimiz daha aydınlık bir gelecek için yılmadan, yorulmadan fedakârca çalışarak çocuklarımızı yetiştiren, geleceğimize ışık tutan, yarınlarımıza yön veren kişilerdir.

Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızın vatan ve millet sevgisiyle yetiştirilmesi noktasında büyük rol oynayarak onları çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran ve her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimizin kutlu ve onurlu gününü kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.  

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görev yapmaktadırlar.

Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, eğitim uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer öğretmenlerimizin bu onur gününü kutlarken; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hizmetlerin en kutsalını seçen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularla tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. DEKANLIK

Yukarı