Belgegeçer : 0 346 219 1037
 Formasyon Sertifikası Kargo İle Talep Formu

Başlama Tarihi : 12.01.2021 - Bitiş Tarihi : 14.08.2021

Kargo ile Diploma Talep;

Sınavlarını başarıyla tamamlayıp memleketlerine dönen Formasyon öğrencileri sertifikalarını almak için tekrar Üniversitemize gelmek zorunda kalmayacaktır. Mezun olan öğrencilerin sertifikalarını aşağıda yazılı açıklamalar doğrultusunda  kargo ile alıcı ödemeli olarak adreslerine gönderilecektir.

Mezun öğrenci https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/kariyer/ linkinden  “Mezun Takip Sistemine” kişisel bilgilerini girecek, sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu eksiksiz ve doğru olarak dolduracak, doldurduğu formu pedagojikformasyon@cumhuriyet.edu.tr adresine e-mail ile gönderecektir. Diploma Talep Formu ulaşan mezunların sertifikaları, en geç 5 gün içerisinde adreslerine gönderilecektir.

Not: Formasyon öğrenci no ile giriş yapılmalıdır.

Kargo ile diploma talep işlemlerinin hızlı ve eksiksiz yürütülebilmesi için aşağıda yer alan açıklamalara uyulması önem arz etmektedir.

- Mezuniyet işlemleri yapılmayan öğrencilerin diploma talep formunu oluşturamayacağı,

- Diploma talep formu ile nüfus cüzdanı fotokopilerini tek bir e-posta ile göndermeleri,

- Öğrencilerimizce gönderilen e-postaların Üniversitemize ulaşıp ulaşmadığını, kendilerine ait e-posta hesabının gönderilenler menüsünden kontrol edilebileceğini,

- Diploma talebinde bulunan öğrencilerin diploma gönderme süreci hemen başlatıldığından dolayı konu hakkında bilgi almak için mesajla veya telefonla aramalarına gerek olmadığı,

Sivas içindeki öğrenciler şahsen veya noter vekaleti suretiyle de sertifikalarını Eğitim Fakültesi Formasyon Bürosundan alabilirler.