Pedagojik Formasyon Eğitimi 2017-2018 Güz Dönemi Öğretmenlik Uygulaması (Güncellendi)

Başlama Tarihi :   22.09.2017 Bitiş Tarihi :   31.10.2017

2017-2018 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Dersi Gruplarını ekteki dosyadan görüntüleyebilirsiniz.

1. Grupların yanında staj okulları ve sorumlu öğretim üyesi bilgileri yazmaktadır. 22.09.2017 Cuma günü saat 16:00'da yapılacak ders için ilgili öğretim üyesi ile irtibata geçiniz.

2. Öğretmenlik Uygulaması dersi staj (uygulama) dersleri önümüzdeki hafta Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. Tüm öğrencilerimiz sorumlu öğretim üyeleri ile belirledikleri birgün de uygulama okuluna giderek uygulama dersinin tarih ve süresine ilişkin planlamayı önümüzdeki hafta yapacaklardır.

3. Ders kapsamında uygulama okullarında öğrencilerimizin gerçekleştirmesi gereken etkinlikler ektedir.

4. Öğretmenlik Uygulaması dersi kılavuzu ektedir.

5. Öğretmenlik Uygulamsı dersi haftalık 2 saat teorik, 6 saat uygulama 8 saatten oluşur. Teorik kısmı Eğitim Fakültesi'nde uygulama kısmı MEB bağlı okullarda 14 hafta süresince yürütülür.

6. Üniversitemiz "Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'ne" göre teorik derslere %70, uygulamalı derslere %80 devam zorunluluğu vardır. Uygulama kısmı için öğrencilerimizin en az 12 hafta devam sağlamaları gerekmektedir. Uygulamaya ilişkin devam durumu MEB tarafından MEBBIS üzerinden kayıt altına alınmaktadır. Uygulamada başarısız/devamsız olan öğrenci teorik dersteki durumu ne olursa olsun dersten başarısız sayılır.

 

NOT: İsim eksiklikleri, branş hataları ve muafiyet gibi konular nedeniyle listelerde güncelleme yapılmıştır. Lütfen grup listesini ve okulunuzu kontrol ediniz.

Yukarı